0259 - 417.911 office@adwell.ro

O COMPANIE ISI DORESTE CA MEMBRII ORGANIZATIEI SALE SA FIE PERMANENT CONCENTRATI PE OBIECTIVELE DE BUSINESS CREIONATE

PROGRAMUL AD-WELL PENTRU COMPANII

Companiile pot inchiria sistemul AD-WELL si sa puna la dispozitia LAGUNA AQUA spatiul de promovare atunci cand exista clienti interesati sa se promoveze in reteaua AD-WELL. In perioada campaniilor, LAGUNA AQUA va factura o suma mai mica catre companie datorita spatiului publicitar pus la dispozitie. Companii de top din Romania, nationale si multinationale, atat din zona de productie cat si a serviciilor de inalta clasa, au ales purificatorul oferit de Laguna Aqua pentru a pune la dispozitia membrilor organizatiei lor, o apa purificata, perfect echilibrata si sanatoasa. Hotelurile Ramada si DoubleTree by Hilton au decis sa utilizeze doar serviciile Laguna Aqua pentru sistemele de purificare a apei. Unul dintre cele mai cunoscute branduri din zona serviciilor de tip SPA, Eforea by Hilton, a ales tot un sistem de purificare Laguna Aqua.

Institutii bancare si financiare

Institutiile bancare pot sa utilizeze sistemul Ad-Well pentru promovarea propriilor produse sau pentru parteneriate gen Western Union. Sursa de apa purificata este foarte importanta in aceste institutii, atat pentru angajati cat si pentru clienti.

Centre SPA si de infrumusetare

In centrele SPA si de infrumusetare e absolut necesara o sursa de apa purificata moderna. Sistemul Ad-Well se poate inchiria catre producatorii de cosmetice profesionale pentru cresterea notorietatii si a vanzarilor pentru acasa.

Centre fitness si aerobic

Centrele de fitness si aerobic sunt zonele ideale pentru purificatorul Ad-Well. Aici sportivii au nevoie de hidratare permanenta. Inchiriati producatorilor de suplimente nutritive zona de reclama si nu veti mai plati pentru apa niciodata.
Afis Laguna Aqua nou

Unul dintre elementele cele mai activante la nivel cerebral este HIDRATAREA.
Creierul si sistemul nervos vor functiona in mod normal daca se consuma o cantitate suficienta de apa. O APA SANATOASA sustine o echipa plina de viata si focusata pe obiectivele de business.
Creierul este format in proportie de 90% din apa. Daca nu consumam suficienta apa, creierul nu va functiona bine si vor aparea durerile de cap sau migrenele.
OFERA-I ECHIPEI TALE O APA DE CALITATE!
AD-WELL purifica apa prin osmoza inversa, cea mai buna metoda de a obtine apa de buna calitate printr-un proces natural, fara chimicale. Principiul de operare este similar celui care are loc in organismul uman, unde apa este distribuita prin osmoza naturala, emilinand impuritatile si facand apa benefica corpului nostru.
Sistemul de osmoza AD-WELL este capabil sa elimine pana la 99% din Totalul de Solide Dizolvate (TDS) din apa, bacterii si virusi, oferind o apa sigura, cu un gust pur.

BENEFICIILE AD-WELL

 • Instalare rapida

  Sistemele Ad-Well sunt permanent pe stoc in Romania si se vor livra cu maxima rapiditate indiferent de cantitate si locatia clientului. Sistemele profesionale de logistica garanteaza promptitudinea.
 • Servicii premium

  Serviciile premium asigura satisfactia clientului, iar satisfactia clientului asigura un parteneriat pe termen lung. Sistemul Ad-Well este instalat de catre echipa de profesionisti Laguna Aqua, specializati in Spania.
 • Asistenta tehnica

  Implementarea sistemului Ad-Well, la locatia clientului, implica si relizarea unui training de utilizare, la punerea în functiune a echipamentelor. Planificarea interventiilor periodice este datoria furnizorului.
 • Racorduri invizibile

  Montajul echipamentelor se face cu un minim de deranj, daca e cazul în afara orelor de program. Se utilizeaza tubulatura flexibila, de polimer alimentar, care este mascata, pentru a nu fi vizibila.
photodune-549338-investment-charts-m
AVANTAJELE SISTEMULUI AD-WELL
- Apa purificata si echilibrata
- Purificarea se realizeaza direct la locul de consum
- Nu necesita schimbarea sursei de apa
- Costuri scazute
DEZAVANTAJELE SISTEMELOR CU BIDON
- Nu ofera garantia unei ape sigure
- Apa poate sa contina impuritati
- Bidoanele sunt greu de administrat
- Pretul apei este nejustificat