0259 - 417.911 office@adwell.ro

FARMACIA ESTE UN SPATIU COMERCIAL IN CARE ESTE OBLIGATORIE PREZENTA UNEI SURSE DE APA SANATOASA, PURIFICATA SI ECHILIBRATA

AVANTAJELE SISTEMULUI AD-WELL

1
Apa purificata si echilibrata

2
Purificarea se realizeaza direct la locul de consum

3
Nu necesita schimbarea sursei de apa

4
Costuri scazute si clienti multumiti

5
Clienti multumiti care se reintorc

DEZAVANTAJELE SISTEMELOR CU BIDON

1
Nu ofera garantia unei ape sigure

2
Apa poate sa contina impuritati

3
Bidoanele sunt greu de administrat de catre personalul farmaciei

4
Pretul apei este nejustificat

5
Uneori bidoanele stau goale si genereaza nemultumirea clientilor

ALEGE VARIANTA POTRIVITA PENTRU AFACEREA TA PRIN AD-WELL

ANTREPRENOR + PARTENERIATE

Sistemul AD-WELL poate sa fie inchiriat catre proprietarii de farmacii iar acestia isi vor dezvolta propriile parteneriate cu producatorii de medicamente care le vor achita o taxa de chirie pentru spatiul oferit prin intermediul AD-WELL. Astfel de parteneriate pot sa aduca chiar profit farmaciilor care le acceseaza.

AD-WELL NETWORK

Farmaciile pot inchiria sistemul AD-WELL si sa puna la dispozitia LAGUNA AQUA spatiul de promovare atunci cand exista clienti interesati sa se promoveze in reteaua AD-WELL. In perioada campaniilor, LAGUNA AQUA va factura o suma mai mica catre farmacist datorita spatiului publicitar pus la dispozitie.

ANTREPRENOR + AD-WELL NETWORK

Antreprenorii care doresc sa isi administreze singuri spatiul publicitar, pot sa il puna la dispozitia retelei AD-WELL atunci cand nu au parteneriatele proprii. De fiecare data cand LAGUNA AQUA va avea o campanie, va cere proprietarului sa transmita disponibilitatea spatiului publicitar. In acest fel exista garantia unui profit din ambele directii.

CASTIGA CLIENTI PRIN AD-WELL

AD-WELL poate fi utilizat ca vehicul de atragere a clientilor dezvoltand programe de hidratare a propulatiei. Astfel de programe sunt benefice si pentru imagine fiind integrate in zona programelor de CSR (responsabilitate sociala) si pot genera trafic in farmacii si, implicit, cresterea vanzarilor.
LAGUNA AQUA pune la dispozitia partenerilor sai kit-uri de promovare formate din materiale care atrag clientii in farmacii si informeaza asupra beneficiilor oferite de consumul apei purificate.