0259 - 417.911 office@adwell.ro
COMPANIA LAGUNA AQUA
sisteme profesionale

Va aducem un plus de sanatate in viata dumneavoastra oferindu-va sisteme ce purifica apa in mod natural!

PURICOM EUROPE
inovatie permanenta

Parte a grupului IONFILTER – leader european in sisteme performante de purificare a apei.

DOZATOR DE APA PURA
sanatate la birou

Ajuta-ti angajatii sa ramana focusati pe sarcinile trasate oferindu-le o apa pura, de calitate!

COSTURI SCAZUTE
sau deloc

Accesand reteaua AD-WELL LAGUNA AQUA, costurile cu purificarea apei devin nesemnificative sau zero.

AD-WELL ITI ADUCE GRATUIT APA PURIFICATA!

1
Acum poti sa ai acces la o apa sanatoasa, sigura, purificata si perfect echilibrata, fara sa mai fie nevoie sa te gandesti la bidoanele murdare care iti ocupa spatiul atat de necesar si scump din farmacia sau din compania ta. Nu mai trebuie niciodata sa schimbi bidoanele grele de la dozatorul de apa.

2
Purificatorul Ad-Well purifica apa direct la locul de consum. Utilizeaza apa venita din reteaua locala de apa si o purifica chiar inainte de a fi consumata. Purificatorul Ad-Well este modern si inteligent - isi curata singur sistemul de purificare si ofera apa rece si fierbinte prin cele doua dozatoare controlate electronic.

3
Purificatorul Ad-Well este dotat cu un sistem de promovare atractiv care poate sa rezolve pana la 100% problema costurilor apei din compania ta. Da, este adevarat, poti sa ai cel mai performant sistem de purificare a apei chiar la tine in companie fara sa platesti nimic in plus.

4
Gratuit - sau chiar in profit. Companii si farmacii din intreaga tara au optat pentru sistemul Ad-Well si datorita inovatiei sistemului au putut sa rezolve problema costurilor lunare inchiriind spatiul de reclama Ad-Well catre furnizori. Unele farmacii au inchiriat aceste spatii la preturi care le-au adus chiar profit.

baneficiile ad-well

 • Instalare rapida

  Sistemele Ad-Well sunt permanent pe stoc in Romania si se vor livra cu maxima rapiditate indiferent de cantitate si locatia clientului. Sistemele profesionale de logistica garanteaza promptitudinea.
 • Servicii premium

  Serviciile premium asigura satisfactia clientului, iar satisfactia clientului asigura un parteneriat pe termen lung. Sistemul Ad-Well este instalat de catre echipa de profesionisti Laguna Aqua, specializati in Spania.
 • Asistenta tehnica

  Implementarea sistemului Ad-Well la locatia clientului implica si realizarea unui training de utilizare la punerea in functiune a echipamentelor. Planificarea interventiilor periodice este datoria furnizorului.
 • Racorduri invizibile

  Montajul echipamentelor se face cu un minim de deranj, daca e cazul în afara orelor de program. Se utilizeaza tubulatura flexibila, de polimer alimentar, care este mascata pentru a nu fi vizibila.